Бісквітний рулет з маком — рум’яна випічка на швидку руку — Стрічка новин

Бісквітний рулет з маком — рум’яна випічка на швидку руку

Показую рецепт смачного бісквітного рулету з маком. Діти обожнюють домашню випічку. Тісто для рулетів з маком готую не дріжджове, а бісквітне. Виходить вигідніше, та й приготування займає в рази менше часу.

Для приготування нам знадобиться:

Advertisement
  • Яйця — 4 шт;
  • Борошно — 1 склянка;
  • Цукор — 1 склянка;
  • Крохмаль — 3 ст.л;
  • Мак — 1 стакан;
  • Молоко — 1 стакан;
  • Ізюм — 1/2 склянки;
  • Мед — 1 ст.л;
  • Ванілін;
  • Сіль.

Процес приготування рулету

Для начинки змішуємо мак з молоком і цукром (4 ст.л.) і варимо на середньому вогні 10 хвилин. Залишаємо на 20-30 хвилин. Проціджуємо, додаємо мед і родзинки.

Бісквітний рулет з маком - рум'яна випічка на швидку руку

Для бісквіта збиваємо яйця з рештою цукру і дрібкою солі, частинами додаємо борошно і крохмаль, ретельно розмішуємо.

Advertisement
Бісквітний рулет з маком - рум'яна випічка на швидку руку

Випікаємо бісквіт в духовці при 180 градусах.

Гарячий бісквіт витягуємо і кладемо на рушник, змащуємо раніше підготовленою начинкою і загортаємо в рулет, а після випікаємо ще 5-6 хвилин до появи рум’яної скоринки.

Джерело:https://lebedyne-hnizdo.com.ua/

Advertisement

Advertisement

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *