Бісквітний рулет з маком — рум’яна випічка на швидку руку
Показую рецепт смачного бісквітного рулету з маком. Діти обожнюють домашню випічку. Тісто для рулетів з маком готую не дріжджове, а бісквітне. Виходить вигідніше, та й приготування займає в рази менше часу.
Для приготування нам знадобиться:
- Яйця — 4 шт;
- Борошно — 1 склянка;
- Цукор — 1 склянка;
- Крохмаль — 3 ст.л;
- Мак — 1 стакан;
- Молоко — 1 стакан;
- Ізюм — 1/2 склянки;
- Мед — 1 ст.л;
- Ванілін;
- Сіль.
Процес приготування рулету
Для начинки змішуємо мак з молоком і цукром (4 ст.л.) і варимо на середньому вогні 10 хвилин. Залишаємо на 20-30 хвилин. Проціджуємо, додаємо мед і родзинки.

Для бісквіта збиваємо яйця з рештою цукру і дрібкою солі, частинами додаємо борошно і крохмаль, ретельно розмішуємо.

Випікаємо бісквіт в духовці при 180 градусах.
Гарячий бісквіт витягуємо і кладемо на рушник, змащуємо раніше підготовленою начинкою і загортаємо в рулет, а після випікаємо ще 5-6 хвилин до появи рум’яної скоринки.
Джерело:https://lebedyne-hnizdo.com.ua/