Ви досі не пробували цю смакоту? Деруни з беконом і крабовими паличками — Стрічка новин

Ви досі не пробували цю смакоту? Деруни з беконом і крабовими паличками

інгредієнти
Крабові палички 50 г
Бекон 50 г
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Часник 2 зуб.
Картопля 4 шт.
Яйця 2 шт.
Борошно 80 г
Масло для смаження
Сіль перець
Інструкція
1
Крабові палички і бекон нарізати невеликими шматочками.
2
Цибулю і часник дрібно нарізати.
3
Картоплю очистити і натерти на тертці (зайвий сік віджати). З’єднати все в великій мисці. Розбити туди яйця.
4
Посолити, поперчити, додати борошно і ретельно все перемішати.
5
У сковороді розігріти масло. Викладати картопляну масу ложкою на сковороду. Також можна сформувати «шайбочки» руками. Смажити з двох сторін по 4-6 хвилин до темно-золотистого кольору.
6
Деруни викладіть на паперовий рушник, щоб скло зайве масло, тоді вони залишаться хрусткими зовні. Подавати відразу. Смачного!

Advertisement
Advertisement

Advertisement

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *