Ароматне сало в маринаді – простий та смачний рецепт — Стрічка новин

Ароматне сало в маринаді – простий та смачний рецепт

Українці напевно найбільші любителі сала в світі. Тому в нашій кухні існує безліч варіацій засолювання сала на будь-який смак. Але пропонуємо вам рецепт засолювання сала перевірений часом, який точно сподобається всім.

Advertisement

Цим рецептом поділилися в Телеграм-каналі “Домашня консервація: варення, заготовки”.

Приготування цього сала не займе у вас багато коштів і часу, але його смак точно вас потішить.

Засолювання сала, кадр з відео

Засолювання сала, кадр з відео

Вам знадобиться:

– сало
– вода – 1 літр
– кухонна сіль – 1 стакан
– лавровий лист – 3-4 штуки
– перець горошком – за смаком
– ріпчаста цибуля – 1 штука
– часник – 3-4 зубчики
– чорний мелений перець.

Спосіб приготування:

Advertisement

Для початку вкладаємо сало в каструлю, а потім робимо розсіл. Для розсолу на літр води візьміть 1 склянку солі, 3-4 листочка лаврушки, перчик горошком і одну цибулину. Розсіл закип’ятити і через хвилинку заливаємо сало гарячим розсолом. Після цього ставимо його під гніт (під 3-х літрову банку з водою).

Нехай сало стоїть в теплі 3-4 дні. Потім виймаємо з розсолу, обтираємо насухо і натираємо часником давленим і посипаємо перчиком чорним меленим. Зберігати можна в морозилці.

Приємного апетиту!

Джерело

Advertisement
Advertisement

Advertisement

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *