Найкращий рецепт домашньої дуже соковитої домашньої ковбаси.Рецепт дістався ще від моєї бабусі, на свята саме те що треба… Обов’язково збережіmь рецепт щоб не загубити — Стрічка новин

Найкращий рецепт домашньої дуже соковитої домашньої ковбаси.Рецепт дістався ще від моєї бабусі, на свята саме те що треба… Обов’язково збережіmь рецепт щоб не загубити

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

Advertisement
  • свинина, 3 кг;
  • яловичина, 1.5 кг;
  • часник, 3 головки;
  • чебрець, 1 ст.л;
  • паприка, 2 ст.л;
  • кайенський перець, 1 ст.л;
  • перець, 1 ч.л;
  • сіль велика за смаком;
  • перець духмяний, половина ч.л;
  • кишки свинячі або оболонка для ковбаси.

Процес приготування

Якщо ви берете свинячі кишки, тоді ретельно їх промийте.

М’ясо ріжемо шматочками і подрібнюємо на м’ясорубці, заправляємо усіма спеціями і сіллю за смаком, наливаємо половину води і добре вимішуємо фарш.

Якщо ви не будете додавати в м’ясо сало, тоді, щоб ковбаса не була сухою, додайте кілька ложок вершків або домашньої сметани.

Вимішуємо руками і ставимо в холодильник на ніч.

Заповнюємо кишки або оболонку фаршем, не сильно трамбуючи, але і не сильно вільно.

Запікати ковбаски ви можете будь-яким методом – обсмажити на сковороді або в духовці до готовності, можна зварити в воді.

Advertisement

Робіть як вам зручно.

Джерело

Advertisement

Advertisement