Смачна та ніжна курка в банці. М’ясо просто тане в роті — Стрічка новин

Смачна та ніжна курка в банці. М’ясо просто тане в роті

Якщо ви хочете здивувати свою родину смачною вечерею, тоді приготуйте дуже смачну курку у банці.

Advertisement

Страва виходить дуже смачною, соковитою та ароматною.

Вам знадобиться:

Курка – 2000 грамів;

Цибуля ріпчаста – 1 шт.;

Томат свіжий – 1 шт.;

Лаврове листя – 3 шт.;

Advertisement

Перець солодкий – 1 шт.;

Перець духмяний – 6 горошин;

Перець чорний, мелений – за смаком;

Сіль кухонна – за смаком;

Банка скляна об’ємом 3 літри;

Advertisement

Кришка металева без гумки.

Як приготувати:

Наріжте томат не великим кубиком.

Наріжте цибулю півкільцями.

Наріжте перець не великими квадратиками.

Курку розріжте на невеликі шматки.

Візьміть банку та складіть м’ясо пошарово зі спеціями й овочами.

Закрийте банку кришкою та поставте у холодну духовку. Банку перед цим поставте на деко.

Випікайте курку протягом 90 хвилин.

Після вимкніть духовку та залишіть банку постояти ще у ній протягом 20 хвилин, щоб вона не лопнула.

Овочі можна класти такі, які вам подобаються.

Смачного!

Advertisement

Advertisement