Варю буряк тільки таким методом: смачно, швидко, без запаху і каструля завжди чиста — Стрічка новин

Варю буряк тільки таким методом: смачно, швидко, без запаху і каструля завжди чиста

Зараз є безліч методів варіння буряка. Господині його готують в мікрохвильовій печі, мультиварці, духовці. Можливо є ще якісь варіанти, але мені про них невідомо. Але у мене є свій спосіб приготування цього коренеплоду, який мене влаштовує більше, ніж будь-який інший.

Advertisement

У такого методу є багато плюсів:

  • не потрібно потім мити каструлю, адже вона залишається чистою після приготування;
  • немає специфічного запаху буряка, який не всім подобається;
  • варений коренеплід виходить насичено-червоним, тому красиво виглядає в салатах;
  • не вбирає в себе воду, але при цьому соковитий;
  • і найголовніше гідність – приголомшливий смак.

Приступимо до процесу приготування

Буряк потрібно вибирати середнього розміру, і щоб у нього була яскрава бордова шкірка.

Ретельно помийте коренеплоди. Це важливий момент!

Хвостики, якщо вони є, залиште. Це не дасть йому втратити свій красивий колір.

Складіть буряк в чистий без дірок целофановий пакет. На всякий випадок можете скористатися двома.

На 250 грам овочів насипте одну ч. л. цукру. Цукор і власний сік додадуть бурякам чудовий смак.

Advertisement
Варю буряк тільки таким методом: смачно, швидко, без запаху і каструля завжди чиста

Щільно зав’яжіть пакет. Постарайтеся зробити так, щоб усередині було зовсім мало повітря, щоб коренеплоди не спливали. При варінні не буде ніякого запаху, а каструля залишиться чистою, навіть емальована.

Закип’ятіть воду і опустіть в неї пакет з буряком. Даний спосіб допомагає зберегти соковитість буряка.

Варіть 25 хвилин на вогні слабкої інтенсивності.

Варю буряк тільки таким методом: смачно, швидко, без запаху і каструля завжди чиста

Коли буряк буде готовий, дістаньте його з кип’ятку, але не діставайте з пакета.

Варю буряк тільки таким методом: смачно, швидко, без запаху і каструля завжди чиста

Перекладіть його в такому вигляді в холодну воду, щоб вони охололи. Воду міняйте, коли вона буде нагріватися від коренеплодів. Таким чином буряк остигає не більше 10 хвилин.

Advertisement
Варю буряк тільки таким методом: смачно, швидко, без запаху і каструля завжди чиста

УВАГА ЦЯ СТАТТЯ МІСТИТЬ ТІЛЬКИ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР !! НЕ ПРИЙМАЙТЕ НІЯКИХ РІШЕНЬ НЕ ПОРАДИВШИСЬ ЗІ СВОЇМ ЛІКАРЕМ!!!!!

Advertisement

Advertisement

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *