Замість 3 годин, готую 30 хвилин. Заготівля на зиму: густа томатна паста — Стрічка новин

Замість 3 годин, готую 30 хвилин. Заготівля на зиму: густа томатна паста

Густа і ароматна томатна паста виходить без зайвого клопоту і втрати часу на кухні.

Advertisement

джерело

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

помідори, 5 кг;

Процес приготування

Томати вибираємо м’ясисті, але не сильно соковиті, щоб не займатися уварюємо пюре.

Подрібнюємо томати блендером і відправляємо на вогонь.

Advertisement

Зверху ставимо дрібне сито і прибираємо черпаком сік, який буде набиратися.

Протягом 30 хвилин варимо масу і забираємо сік.

Перекладаємо пасту в сито і даємо стікати зайвому соку протягом 10 хвилин.

За допомогою ложки перетираємо масу через сито, щоб видалити шматочки шкірки і насіння.

На цьому етапі можна розкласти пасту в пакети і відправляємо в морозильну камеру для заморозки на зиму.

Advertisement

Можна перекип’ятити її і розкласти по сухим і стерильним банкам, закрутити кришками і відправити в підвал або в комору. Соус буде довго зберігається.

Якщо є час і бажання, можна заправити соус сіллю, цукром, тертим часником, додати ароматні трави і спеції, варити хвилин 5 і тільки потім розкладати по банках на зберігання

.УВАГА ЦЯ СТАТТЯ МІСТИТЬ ТІЛЬКИ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР !! НЕ ПРИЙМАЙТЕ НІЯКИХ РІШЕНЬ НЕ ПОРАДИВШИСЬ ЗІ СВОЇМ ЛІКАРЕМ!!!!!

Advertisement

Advertisement

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *